570418
Książka
W koszyku
Kuchnia Podkarpacia / Elżbieta Kensy ; opracowanie graficzne Krzysztof Motyka ; fotografie Jerzy Paszkowski. - Wydanie pierwsze. - Rzeszów : Libra, 2004. - 63, [1] strona : fotografie ; 29 cm.
Regionalne potrawy są nie tylko smaczne, niedrogie i na ogół proste do przygotowania - bywają także wyjątkowe. Ta bogato ilustrowana książka jest wyrazem wiary, że domowe, regionalne potrawy są ogromnym atutem, a zaniedbanie kulinarnych tradycji czyni nasz świat uboższym.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej