570749
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy cieplnego utrwalania żywności / Zenon Ziemba. - Wyd. 2 zm. i uzup. / przez Józefa Synowieckiego i Mariana Naczka. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1993 (Łódź : DWN). - 373, [3] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cm.
Status dostępności:
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. - Rez., summ.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rol. oraz wydziałów chemii żywności politechnik, także dla technologów żywności w zakł. prod.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej