570363
Książka
W koszyku
Autorka felietonów kulinarnych, Maggie McElroy, próbuje odzyskać równowagę po przedwczesnej śmierci męża. Niespodziewanie na jego nazwisko wpływa wniosek o uznanie ojcostwa. Czyżby podczas pracy w biurze swojej firmy w Pekinie został ojcem? Maggie decyduje się na podróż do Chin, tym bardziej, że otrzymuje propozycję napisania artykułu o wschodzącej gwieździe chińskiej gastronomii, Samie Liangu. Na miejscu ulega fascynacji nie tylko sztuką kulinarną. Jedząc przygotowaną przez Sama potrawę, Maggie czuje, że nadchodzi miłość. Wciągająca i mądra powieść, która odkrywa największe tajemnice legendarnej chińskiej sztuki kulinarnej, a zarazem optymistyczna historia kobiety, która wróciła do równowagi psychicznej w najmniej spodziewanym miejscu na świecie.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 821-3 amer. (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: The last chinese chef
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej