568816
Książka
W koszyku
W Polsce, gdzie z powodu klimatu klasyczny koktajlowy detoks nie zawsze może być stosowany, ponieważ koktajle wyziębiają organizm, zupy są idealnym rozwiązaniem. W zależności od pory roku moźemy jeść zupy ogrzewające albo chłodzące przygotowywane z sezonowych produktów. Zupy w menu stają się naturalnym detoksem, czyli oczyszczaniem organizmu z toksyn przez cały rok, a nie tylko okresową dietą. Zupy nie tylko doskonale wpisują się w polską tradycję, ale i odpowiadają współczesnym wyzwaniom: można je przygotować wcześniej i szybko odgrzać. Warto też pamiętać, że zupy można przyrządzić praktycznie z każdego warzywa - są tanim, nieskomplikowanym i bardzo wartościowym posiłkiem. W książce znajdują się propozycje zup oczyszczających na 4 pory roku (wraz z podstawowymi przepisami) iinnych zalecanych posiłków sezonowych oraz gotowy siedmiodniowy program detoksykacji.
Wprowadzenie do detoksu * Zioła i przyprawy rozgrzewające i ochładzające * Co warto mieć w spiżarni, żeby szybko przygotować zdrową zupę? * Jesień * Zima * Wiosna * Lato * Siedmiodniowy detoks * Najczęstsze pytania o zupy w procesie detoksykacji
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okł. podtyt.: klucz do młodości, zdrowia i wymarzonej sylwetki.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej