570418
Książka
W koszyku
Toksykologia żywności bez tajemnic / Stefan Ball. - Warszawa : "Medyk", copyright 1998. - 144 s. : rysunki ; 21 cm.
Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 56541 (1 egz.)
Kaucja: 18,00 zł
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronach 137-140.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej