570381
Książka
W koszyku
130 przepisów na sezonowe potrawy o niskim indeksie glikemicznym / Natalia Dolata ; zdjęcia potraw Natalia Dolata. - Wydanie I. - Białystok, Wydawnictwo Vital, 2024. - 233, [7] stron, [5] kart luzem : fotografie ; 21 cm.
Chcesz wiedzieć, jak zdrowo gotować, aby szybko schudnąć i uniknąć chorób, takich jak cukrzyca, insulinooporność czy zaburzenia hormonalne? Poznaj tajemnice gotowania z sezonowych warzyw i owoców! Książka Natalii Dolaty, znanej z bestsellera Słodycze bez cukru i słodzików, to 130 inspirujących przepisów na dania o niskim indeksie glikemicznym. Odkryj wyjątkowe smaki każdej pory roku, zaczynając od energetyzujących śniadań, poprzez sycące obiady, aż po odżywcze kolacje. Każdy przepis bazuje na składnikach o niskim indeksie glikemicznym, wspierając stabilny poziom cukru we krwi. Oprócz pięknych fotografii, przepisy zawierają dane o wartościach odżywczych, co ułatwi odchudzanie i zdrową dietę. Smakuj zdrowie o każdej porze roku. [Opis pochodzi ze strony podrecznikowo.pl].
Status dostępności:
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
(dostępność ok. 15.12.2024)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce: Zdrowe i proste gotowanie, które utrzymuje prawidłowy poziom glukozy we krwi i dobre zdrowie.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej